LOOP
LOOP-logo-pms.jpg

LOOP biedt een brede dienstverlening aan zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker maar ook specifiek toegespitst op de noden van retailers en fabrikanten. LOOP werd in 2014 opgericht en is een snelgroeiende bedrijf met grote ambities. Ondertussen is LOOP  een van de grotere spelers op het gebied van recyclage, hergebruik en op dat gebied een van de grotere partners van retailers in de immer groeiende markt van mobiele technologie.

Missie

De absolute kern van LOOP is de duurzaamheid in de telecomsector te verhogen en dus zetten we maximaal in op reparatie, hergebruik en recyclage.  

recycle.png

Het is de ambitie van LOOP om uw en onze klanten geïnspireerd en gepassioneerd te maken en te houden in mobiele technologie. LOOP werkt hieraan door te focussen op diensten die meerwaarde brengen, nieuwe ideeën in de markt te brengen, zodat klanten nieuwe technologie kunnen proberen,  en toestellen te recycleren of om te wisselen als ze het einde van hun levenscyclus hebben bereikt. LOOP levert een volledig spectrum aan diensten om de levenscyclus van het product te begeleiden. 

samsung-hersteldienst_edited.jpg