top of page

Wie is LOOP?

Activiteiten 

LOOP biedt een brede dienstverlening aan zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker maar biedt ook diensten specifiek toegespitst op de noden van retailers en fabrikanten.

Geschiedenis

LOOP werd in 2014 opgericht en is een snelgroeiende bedrijf met grote ambities. Ondertussen is LOOP  een van de grotere spelers op het gebied van recyclage, reparatie en hergebruik en een van de grotere partners van retailers in de immer groeiende markt van de mobiele technologie.

Missie

​De absolute kern van LOOP is de duurzaamheid in de telecomsector te verhogen en dus zetten we maximaal in op reparatie, hergebruik en recyclage. We dragen verantwoord ondernemen hoog in het vaandel en waken erover dat we een open bedrijfscultuur behouden, met oog voor het persoonlijke welzijn van onze werknemers. 

Partners 

LOOP is onderdeel van de A&C-group. A&C is een van de grote verdelers in de markt van consumenten electronica en accessoires. 
LOOP partnert met Samsung Mobile een baat de repair en service voor de Samsung Service Centers en Samsung Experience Centers uit. 

bottom of page