Buyback

Niets heeft het eeuwige leven, ook mobiele hardware heeft op een bepaald moment het einde van zijn bruikbare levenscyclus bereikt. 

LOOP koopt daarom uw toestellen die outdated, opgebruikt of defect zijn op zodat ze verder hun weg kunnen vinden in een correct proces van recyclage of hergebruik bij een nieuwe eigenaar. 

Sms'en
 
Ondersteuning

We ondersteunen uw interne HR afdeling, IT dienst en de mobiele gebruikers van uw bedrijf met een persoonlijke service, in een one-step proces. Problemen lossen we op met een first-time right mentaliteit, of het nu gaat om een technisch probleem, setup of algemeen gebruik. 

Onze fleetservice zorgt ervoor dat uw bedrijf naadloos online blijft, wat er ook gebeurt.  

Callcenter
 
Repair

LOOP verzorgt reparatiediensten voor uw mobiele vloot: defecten, breuken of andere technische issues kunnen in-house worden opgelost door onze erkende service engineers en technici, die constante opleiding krijgen. We verzorgen ook tijdelijke ruiltoestellen om uw medewerker gedurende de duurtijd van de reparatie online te houden indien dat langer duurt dan voorzien. 

Components Inside of Mobile Phone
 
Leasing / verhuur 

met een leasing- of verhuurprogramma voor uw mobiele vloot biedt LOOP u de nodige flexibiliteit voor een snel veranderend personeelsbestand of tijdelijke werkkrachten, externen of contractors waar nood is aan mobiele communicatie op de werkvloer of daarbuiten. 

Handshake 1
 
Data transfer 

LOOP zorgt ervoor dat data op een veilige manier wordt getransfereerd van het ene toestel naar het andere bij omwisseling of ingebruikname van een nieuw exemplaar.

 

Zo bent u zeker dat uw bedrijfsgegevens correct, volledig en vooral veilig binnen uw eigen omgeving blijven. 

server Installatie