Wettelijke vermeldingen en algemene voorwaarden

Wettelijke vermeldingen en algemene voorwaarden

De inhoud (informatie, tekst, logo’s, iconen, symbolen, beelden en geluiden ) van deze website en alle websites dewelke onder dezelfde domain extensie vallen ( .L8P.com) worden verzorgd door L8P bvba, bij L8P bvba aangesloten partijen, partners, leveranciers en/of overige partijen of geassocieerde bedrijven.

De inhoud van deze website en alle subdomain websites vallen onder copyright van L8P bvba, bij L8P bvba aangesloten partijen, partners, leveranciers en/of overige partijen of geassocieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden.

De inhoud van deze website en onderliggende websites L8P.com mag niet worden gekopiëerd, aangepast, verplaatst, gedistribueerd, herschreven, gedownload of overgebracht, in welke vorm en met welk middel dan ook inbegrepen maar niet beperkt tot electronische-, mechanische-, kopiëer- en/of opname apparatuur, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van L8P bvba.

U gaat ermee akkoord dat u het materiaal en inhoud van L8P.com alleen aanwendt voor persoonlijk gebruik en niet aanwendt of distribueert voor commerciële doeleinden. Het is daarenboven niet toegestaan materiaal van L8P.com te gebruiken op een andere server, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van L8P bvba.

Gebruik van de inhoud van deze website zonder schriftelijke toestemming van L8P bvba kan in strijd zijn met het copyright recht, het recht op de handelsmerken en het Belgische en Europese recht inzake handel op het internet.

 

Downloads

› Algemene voorwaarden L8P trade-in NL (PDF)
› Conditions Generales L8P trade-in FR (PDF)